Blokları Kır

Oyun Birazdan Başlayacaktır...
Flash Player Bu oyunu oynayabilmek için Flash'ı etkinleştirin | Nasıl etkinleştirebilirim?
Puan Ver:
4.4 / 5
Tam Ekran Yorum Yap Yeniden Başlat
Yön Tuşları2. Yön TuşlarıBlokları Kır
Blokları Kır oyununu sizlerde oynamak istermisiniz? Eğer sizlerde Blokları Kır oyununu oynamak istiyorsanız ilk önce yapmanız gereken işlem "play" butonuna basmak olacak. Play butonuna bastıktan sonra ekranlarınızın karşısına gelen bölümlerden 1. bölümü seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Blokları Kır oyununda karakteriniz olan adamın elinde bir silah bulunuyor. Bu silahla karşınıza çıkan kötü yaratıkları öldürmek için kullanacaksınız. Oyunda evine gitmek isteyen süper kahramanımız karşısına çıkan canavarlardan dolayı bir türlü evine ulaşamadığı için çözümü silahına davranarak çözmeye çalışıyor. Bu zorlu macera oyununda karakterimiz sizden yardım istiyor. Eğer sizlerde kahramanımıza yardım etmek istiyorsanız klavyenizin yön tuşlarını kullanarak ve birde farenizi kullanarak süper kahramanımıza canavarları temizleme yolunda yardım ederek kahramanımız evine ulaştırmalısınız. Her bölüm sonunda eve ulaştıktan sonra ekranlarınızın karşısına yeni gelen bölümlerde biraz zorlanabilirsiniz. Blokları Kır oyununda iyi eğlenceler dileriz.

Blokları Kır Yorumları