Fabrika Koruyucusu

Oyun Birazdan Başlayacaktır...
Flash Player Bu oyunu oynayabilmek için Flash'ı etkinleştirin | Nasıl etkinleştirebilirim?
Puan Ver:
4.1 / 5
Tam Ekran Yorum Yap Yeniden Başlat
Yön tuşları ile oynanırFare ile oynanır1Tabanca2Makinalı tüfek3Roket atar
Fabrika Koruyucusu dünyaya istala edip yaşamlarını devam ettirmek için en az zarar gören gezegen dünyaya gelip kahramanımız ile bir savaşa başlıyorlar. Çeşitli gezegenlerden gelen canavarlar kendi gezegenleri gök taşı yağışından sonra kullanılamaz hale geldiğinden dolayı dünyanın fazla zarara uğramadığını tespit etmişler ve dünya gezegenini sahipleri olan insanların elinden almak için bir saldırı başlatmışlardır. Genç ve akıllı kahraman gök taşı yağışından hemen önce halkını bir fabrikaya toplamış ve olabilecek can kaybını önlemiştir. Fakat hiç beklemediği bir olayla karşılaşan kahramanımız halkına saldırı başlatmış olan canavar ve uzaylılara karşı çıkmakta ve dünyasını korumaktadır. Çeşitli yardımcıları ile yaşam gezegenlerini elinden almaya çalışan canavarlara büyük darbeler vurarak onları etkisiz hale getirmektedir. Sizlerde bu maceraya katılarak becerilerinizi oldukça iyi yönde etkileyebilir ve kahramanımıza yardım ederek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Kahramanımızın silahı ile düşmanlarına farenizi kullanarak ateş edebilir, 1 2 3 tüşları ile çeşitli silahlar kullanabilir, ve son olarak kahramanımızı yön tuşları ile düşmanlarının silah atışlarından kurtarabilirsiniz.

Fabrika Koruyucusu Yorumları