Ambulansı Koru

Oyun Birazdan Başlayacaktır...
Flash Player Bu oyunu oynayabilmek için Flash'ı etkinleştirin | Nasıl etkinleştirebilirim?
Puan Ver:
4.1 / 5
Tam Ekran Yorum Yap Yeniden Başlat
yön tuşları ile oynanırTop AtmaCFüze fırlatmaXMakineli tüfek
Ambulansı Koru Askeri tank operatörü olan karakterimiz askeri birliklere uzun zamandır çeşitli hizmetler sunmuştur. Yeni görevi olan ambulans güvenliği onun ne kadar önemli bir iş yapmakta olduğunu göstermektedir. Hastahane yolunda ambulans güvenliğini sağlamaya çalışan askerimiz çeşitli saldırılara mağruz kalmış ve hepsinin üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Asfalt yolun aşırı derecede bozuk olduğundan dolayı hızlı olarak yoluna devam edememektedir. ambulansa saldırı düzenleyen teroristlere karşı kendisine verilen askeri tankta çeşitli silahlar ve yüksek ölçüde zırhlı tankı ile teroristlere karşı ateş açarak yoluna devam etmektedir. Bu maceraya katılmak ve askerimizin bu kutsal görevinde onu yardımcı olmak sizlerin tankı yön tuşları ile kullanarak ve tank üzerinde bulunan top roketini boşluk tuşu ile makinalı tüfekleri ateşlemek için X tşunu kullanabilir roketlerin çalışması için ise C tuşunu kullanarak ambulansın güvenligini sağlayabilirsiniz.

Ambulansı Koru Yorumları