Gun Mayhem 2

Oyun Birazdan Başlayacaktır...
Flash Player Bu oyunu oynayabilmek için Flash'ı etkinleştirin | Nasıl etkinleştirebilirim?
Puan Ver:
4.4 / 5
Tam Ekran Yorum Yap Yeniden Başlat
1. Oyuncu KontrolZ1. Oyuncu AteşX2. BombaT2. Oyuncu AteşY2. Oyuncu Bomba
Silahlı karakterinizin renk, elbise, silah, bomba gibi seçeneklerini ayarlayarak arkadaşlarınız yada kardeşleriniz ile birlikte 2 kişilik olarak oyunu oynayabilecek olan oyuncularımız oyunun ikinci versiyonunuda çok beğeneceğini düşünmekteyiz. Gun Mayhem 2 içerisinde bir klavyeden çatışmalarınızı 2 arkadaş yada 3 arkadaş oynayabileceksiniz. Karakterlerinizin ayarlarını yaparak bir bölüme başlayacak ve rakibinizi yada birbirlerinizi platform üzerinden atarak onun can sayısını azaltacak ve sonraki zorlu rakipleriniz ile çatışmalara başlayabileceksiniz. İstediğiniz silahı ve giysileri ayarlayabilecek ve hatta karakterinizi kontrol ettiğiniz tuşları option bölümünden değiştirebileceksiniz. 1. oyuncumuz yön, 2. oyuncumuz W A S D tuşları ille karakterlerini kontrol edebilecek, 1. Oyuncumuz Z X tuşları ile saldırılar yapabilecek, 2. Oyunumuz ise TY tuşlarını kullanarak saldırılar yapabilecektir.

Gun Mayhem 2 Yorumları