3D Desperado

Oyun Birazdan Başlayacaktır...
Flash Player Bu oyunu oynayabilmek için Flash'ı etkinleştirin | Nasıl etkinleştirebilirim?
Görüntü YavaşlatmaNişan AteşRŞarjör Değiştir
Silah kullanma yetenekleri ile herkesi şaşırtmakta olan kovboylar kısa namlulu silahları ile bile bazen çok zorlu hedeflerine ulaşabilmektedirler. Bunun yanı sıra çok seri bir şekilde hareket edebilen kovboylar kendilerini gençliklerinden itibaren geliştirmekted olduklarından dolayı her biri profesyonel silahşör olmaktadırlar. 3D Desperado görevinde ilk bölümde bir kasaba sokağında karşınıza çıkacak olan kovboylara karşı farenizi kullanarak nişan alacak ve ateş ederek onları etkisiz hale getirecek ve kasabadan çıkmaya çalışacaksınız. Otomatik olarak hareket etmekte olan karakterimiz düz bir şekilde yoluna giderek sizlerden sadece onun sağa sola A S D tuşlarınız ile hareket ettirmenizi beklemektedir. Boşluk tuşunuz ile sağ üst tarafta bulunan göz barını doldurduğunuzda görüntüyü kısa bir süreliğine yavaşlatabilirsiniz. 3D Shocwave Web Player ile çalışmakta olan oyunda başarılar ve iyi eğlenceler dileriz.

3D Desperado Yorumları